Strapatsada —Revuelto griego de huevo y tomate—
Hey everyone, it is Jim, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Strapatsada —Revuelto griego de huevo y tomate—. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Strapatsada —Revuelto griego de huevo y tomate— is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes delicious. They're nice and they look wonderful. Strapatsada —Revuelto griego de huevo y tomate— is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Strapatsada —Revuelto griego de huevo y tomate—, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Strapatsada —Revuelto griego de huevo y tomate— delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Strapatsada —Revuelto griego de huevo y tomate— is 6 Comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Strapatsada —Revuelto griego de huevo y tomate— estimated approx ~90 minutos.
To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Strapatsada —Revuelto griego de huevo y tomate— using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.
Yo, incansable lectora desde que me enseñaron a unir letras, tengo la teoría no falsable* de que con una buena prosa, se atrapa a cualquier lector contándole cualquier cosa, desde la explicación en profundidad de la teoría de cuerdas, a la simple descripción de una receta griega con un nombre tan exótico (y casi impronunciable) como Strapatsada
—aunque esto último es más fácil, todo hay que decirlo—.
Y es que muchas veces no hace falta innovar para disfrutar de un buen plato; a pesar de que la moda en la cocina se centra en los platos muy elaborados, con mezclas insólitas en base a esencia de esto y vapor de aquello; no es necesario ser un chef Michelin para disfrutar de una comida deliciosa y espectacular, porque es que los platos tradicionales, nada tienen que envidiar a la cocina de autor.
….en fin, sí has llegado hasta aquí, puede que mi teoría sea no refutada.
* El falsacionismo es una corriente epistemológica fundada por el filósofo Karl Popper (1902-1994), quien partía del axioma que contrastar una teoría significa intentar refutarla mediante un contraejemplo. Luego si no es posible refutarla, dicha teoría queda corroborada, pudiendo ser aceptada provisionalmente, pero no verificada; es decir, ninguna teoría es absolutamente verdadera, sino a lo sumo no refutada.
#TBBTFreak
#WorldTour
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Strapatsada —Revuelto griego de huevo y tomate—:
- 5 Huevos de corral
- 3 Cebollas (recién recogidas del huerto)(picadas)
- 7 Tomates maduros (recién recogidos del huerto)
- 200 g Queso feta
- Perejil
- Aceite de oliva virgen extra
- Sal
Instructions to make to make Strapatsada —Revuelto griego de huevo y tomate—
- Preparamos nuestras verduras.
- Pelamos y troceamos los tomates.
- Pelamos y picamos la cebolla en pequeños trocitos, y la pochamos en una sartén con un chorrito de aceite hasta que quede bien transparente. Añadimos los tomates con una pizca de sal, y cocinamos todo, a fuego medio, durante 30 minutos.
- Con los tomates listos, añadimos los huevos, y con ayuda de una espátula los vamos rompiendo mientras se van cocinando.
- Una vez hechos, retiramos la sartén del fuego, servimos en el plato y desmenuzamos el queso feta con las manos, sobre el revuelto. Espolvoreamos un poco de perejil.
- Y a disfrutar!
As your experience and also confidence expands, you will locate that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your personal tastes with time. Whether you wish to serve a recipe that makes use of fewer or more ingredients or is a little bit basically zesty, you can make simple modifications to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes on schedule. When it comes to basic food preparation abilities for newbies you do not need to learn them but only if you grasp some simple cooking strategies.
This isn't a full overview to quick and very easy lunch dishes but its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this special food How to Prepare Award-winning Strapatsada —Revuelto griego de huevo y tomate—. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment