Papas a la Francesa Caseras

Papas a la Francesa Caseras

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Papas a la Francesa Caseras. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Papas a la Francesa Caseras is one of the most favored of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes delicious. Papas a la Francesa Caseras is something that I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Papas a la Francesa Caseras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Papas a la Francesa Caseras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Papas a la Francesa Caseras is 1 ración. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Papas a la Francesa Caseras estimated approx 15 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Papas a la Francesa Caseras using 3 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

(FRANCIA) Es una receta básica, una de las primeras a trabajarse cuando uno aprende a cocinar porque su preparación dará a la labor gastronómica un punto a su favor, a mucha gente le gustan, los niños las adoran. Yo no puedo comer sin ellas y para tí que te mereces una buena comida siempre puedes empezar por aquí. Un médico naturista a quien tuve el placer de conocer las recomienda con aceite de oliva.

Dos países pelean por ser el lugar de origen de esta delicia: Francia y Bélgica pero haciendo un estudio histórico el país galo se lleva la corona porque en el siglo XVIII ya se vendían sobre Pont Neuf (el puente más antiguo que cruza el río Sena a su paso por París). Los comerciantes preparaban las papas en bastones (tiras) frente a sus comensales. Aunque en Bélgica hay recetas de papas muy similares ninguna se prepara con la misma técnica.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Papas a la Francesa Caseras:

  1. 1 papa del tamaño deseado
  2. Aceite de oliva
  3. Sal

Instructions to make to make Papas a la Francesa Caseras

  1. Retira la cáscara a la papa. Corta primero en rodajas delgadas y de anchura uniforme. Cada rodaja pártela después en bastones también delgados. Un error que uno comete cuando está iniciando su camino de chef autodidacta es cortar las papas muy gruesas (así solo se logra que queden crudas en el centro).
  2. En una cacerola antiadherente pon a calentar a fuego alto una cantidad de aceite que corresponda al tamaño de la papa, debe ser suficiente pero no demasiado (si es poco aceite las papas se quedarán pegadas a la cacerola, si es demasiado quedarán grasosas y flojas). Espera a que eleve su temperatura y cuando humee agrega las papas despacio para que el aceite no brinque y te lastime.
  3. Baja la llama a fuego medio-bajo, agrega un poco de sal, mueve las papas con ayuda de una espátula a fin de que cada una quede cubierta de aceite. Tapa. Vuelve cada tres o cuatro minutos a remover con la espátula para que vayan cociéndose y dorándose de manera uniforme (si las olvidas algunas se quemarán mientras otras permanecen crudas) Cuando empiecen a verse un poco doradas agrega un poco mas de sal.
  4. Después de 15 o 20 minutos al fuego prueba atravesar una de las papas con un tenedor, si se desliza sin trabajo es que ya están cocidas, si su dorado te convence retíralas del fuego (no dejes que permanezcan en la cacerola tapadas o sin tapar porque pierden su característica crujiente). Coloca sobre una toalla de papel de buena calidad (si usas un papel demasiado delgado como una servilleta se humedecerá y se pegará a las papas).
  5. Sirve calientes y disfrútalas mucho.

As your experience and confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you intend to offer a recipe that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little more or less zesty, you can make straightforward modifications to attain this objective. To put it simply, begin making your dishes promptly. When it comes to standard cooking skills for newbies you don't require to learn them but only if you grasp some basic cooking techniques.

This isn't a full overview to quick as well as simple lunch recipes however its good food for thought. Ideally this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Award-winning Papas a la Francesa Caseras. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Tortitas de Maiz

Frijoles con topopos

Ensalada Rusa a mi manera