Los cojones de mi abuela

Los cojones de mi abuela

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Los cojones de mi abuela. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Los cojones de mi abuela is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Los cojones de mi abuela is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Los cojones de mi abuela, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Los cojones de mi abuela delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Los cojones de mi abuela is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Los cojones de mi abuela using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Desafío cumplido 😃 No me aguanté a esperar más para hacer el #desafío que me dio @jonmichelena de hacer una receta que incluya pan 😋
Ahora me toca a mi desafiar 😁 y desafío a @Lorita y @shizuchoii a compartir una receta que incluya en sus ingredientes Huevo 🤩


No sé realmente si está tapa española tiene un nombre específico, pero fue el nombre que le dio el actor Felipe Braun a su receta en un programa llamado La divina comida 🤭 Es realmente una delicia esta receta, ideal para servir como aperitivo y compartir en familia, es sólo risas ver cómo corre la yema y terminamos con las manos todas sucias, pruebenlo les encantará 😍

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Los cojones de mi abuela:

  1. 1 rebanada pan de molde integral por persona
  2. 1 huevo por persona
  3. 1 berenjena
  4. 3 cucharadas mantequilla
  5. 3 cucharadas vinagre blanco
  6. 1 cucharadita hierbas provenzales
  7. Hummus
  8. Aceite de oliva
  9. Sal

Instructions to make to make Los cojones de mi abuela

  1. Comenzamos tostando las rebanadas de pan de molde en el horno calor arriba y abajo por 10 minutos o hasta que esté dorado (abrir la puerta del horno unas 3 veces mientras se hacen, para que salga el vapor y queden más crujientes). Reservar
  2. Lavar y cortar la berenjena en tajadas a lo largo de medio centímetro aprox. Agregarles sal por ambos lados. En un sartén derretir 3 cucharadas de mantequilla y colocar las tajadas de berenjena y dorarlas a fuego moderado 3 minutos por lado o hasta que estén blandas y doradas. Reservar.
  3. Calentar agua en una olla pequeña sólo hasta que esté a punto de hervir (salgan las primeras burbujitas) agregar el vinagre blanco y las hierbas provenzales, bajar el fuego. Los huevos poché deben hacerse de a uno, para esto cascar el huevo y dejar en un pocillo, antes de colocarlo en la olla, se debe revolver el agua para formar un remolino, agregar ahora el huevo que teníamos reservado y dejamos cocinar por 3 minutos. Sacar con un cucharón y escurrir el agua. Seguir así con los demás huevos.
  4. Para hacer la tapa colocar sobre el pan de molde tostado una rebanada de berenjena dorada, luego untar con hummus y sobre este colocar el huevo poché, agregar un pizca de sal y terminar con un chorrito de aceite de oliva.
  5. Una delicia! Les sorprenderá la mezcla de sabores 😋 Que lo disfruten 🤗

As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your personal preferences in time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a little basically zesty, you can make straightforward adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your recipes on time. As for fundamental cooking skills for novices you don't need to discover them however only if you understand some simple food preparation techniques.

This isn't a total guide to quick and also very easy lunch recipes however its great food for thought. Hopefully this will get your creative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Prepare Perfect Los cojones de mi abuela. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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