Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano

Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes delicious. Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano is something that I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano estimated approx 1 hora.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano using 6 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.

Este plato es muy querido, le encanta a todo el mundo y lo puedes comer con carne o sin.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano:

  1. 8 costillejas de cerdo
  2. 8 calabacines grandes
  3. 1 nata fresca
  4. Sal, pimentón rojo, aceite, azúcar blanco, vinagre
  5. 1 cebolla grande
  6. Hinojo

Instructions to make to make Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano

  1. Esta vez he cocinado para más personas pero aquí a punto la receta para 4. En general suelo contar con 2 calabacines por persona si son grandes. Yo cojo los verdes claritos porque son más tiernos y tardan menos en hacerse. Los limpio y los rallo.
  2. Las costillejas también si las compro en carnicería y de las grandes cuento con 2 por persona. Esta vez compré el pack de Mercadona que vienen entera y me han sorprendido. Las separo por trocitos y en la olla express las pongo a freír. Preparalas como te guste más. Yo le suelo poner un poco de lo que encuentre en la nevera. Tomate, pimiento, cebolla siempre le queda bien. Si quieres una hoja de laurel, sal, o un poco de pimienta.
  3. Las frío hasta que empiecen a soltar su jugo. Le añado un poco de agua - que cubra más o menos pero que no sumerge - y tapo la olla express en posición 2 con fuego alto y las cocino 20-30 minutos. Depende de la cantidad y del tamaño de los trozos.
  4. Mientras corto la cebolla y la hago en aceite.
  5. Le pongo el calabacín y la sal y en fuego bajo, tapado, y removiéndolo algunas veces lo cocino sin agua.
  6. Al cabo de unos 10 minutos empieza a soltar su propio jugo y se cocina en ello. Le añado el hinojo. Si te gusta su sabor no te cortes en ponerle pero no pasa nada si le pones poco. Remuevo todo y lo cocino otro 10 minutos.
  7. Preparo el último ingrediente. En un bol que aguante temperatura pongo una cucharada de pimentón rojo y un bote entero de nata fresca. A mí me gusta más la del Mercadona que es un poco más espesa pero la del Carrefour es muy parecida y están los 2 muy bien de precio. Los mezclo bien y del jugo de los calabacines le voy añadiendo un poco.
  8. Si la nata ha cogido un poco de temperatura con el caldo lo vuelvo a echar a la olla grande y remuevo bien el potaje.
  9. Según gusto pero yo le añado 2 cucharadas de vinagre y 2 cucharadas de azúcar blanco.
  10. La carne también ya debería estar lista. Siempre hay que tener en cuenta que la olla express trabaja con presiones muy altas. Hay que quitar la presión primero y solo después abrir la olla!!! Si la carne se sale del hueso está para comer. Que aproveche!

As your experience and also confidence grows, you will locate that you have more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make easy changes to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes in a timely manner. As for standard cooking skills for novices you do not require to learn them but only if you grasp some simple cooking strategies.

This isn't a complete overview to fast and easy lunch recipes yet its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Ultimate Tökfözelék - potaje de calabacín - comida húngara en castellano. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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