Mortadela de pavo
Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Mortadela de pavo. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Mortadela de pavo is one of the most favored of current trending meals in the world. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. Mortadela de pavo is something which I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Mortadela de pavo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Mortadela de pavo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
Just in addition, the time it takes to cook Mortadela de pavo estimated approx 1 h 40 ' más reposo.
To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Mortadela de pavo using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
🦃🌱🧄🍷¿Qué mejor para desayunar que tomarte tu propio embutido? Más sano no puede ser y encima ha salido riquísimo. Si hay que ponerle un pero, es que debes tomarlo pronto, como cualquier comida cocinada.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Mortadela de pavo:
- 1 kg pechuga de pavo
- hueso aceitunas sin
- pimiento morrón
- pimentón de la vera
- 1/2 vaso vino blanco
- nuez moscada
- sal de ajo
- pimienta negra molida
- sal
Steps to make to make Mortadela de pavo
- El pavo lo hemos comprado en pechugas enteras, así que lo primero será picarlo y si lo compras picado también hay que triturarlo más. Cortamos la carne en trozos lo más pequeño que podamos y lo trituramos en el procesador o batidora que sea potente, como puede hacerse una bola, ayudamos poniéndole un poco de vino.
- Ya que tenemos la carne casi como una pasta la llevamos a un bol y le agregamos todos los ingredientes, la cantidad de cado uno será al gusto, las aceitunas si van picadas ayudará a cortar el fiambre al final, a no ser que tengas un cortador de fiambre. Lo tapamos con papel film y lo dejamos 2 horas en el frigorífico.
- Ahora tenemos que envolverlo igual que hicimos en la recta del “fiambre de pollo” extendemos papel film sobre la encimera y colocamos la carne dejando film que sobre por los extremos, con las manos le damos forma de rulo como de unos 8 cm de diámetro y cerramos el film anudando por los lados dándole forma de caramelo para girar varias veces por la encimera, esto ayudará a apretar la carne y dar forma al rulo.
- Seguimos poniendo papel film en varias vueltas, se trata de sellarlo muy bien para que no entre agua cuando esté cociendo.
- Ponemos al fuego una cacerola con agua y en cuanto empiece a hacer burbujitas y si podemos medir la temperatura con un termómetro que marque 80 ◦ metemos el rulo, debe quedar cubierto totalmente con agua, bajamos el fuego a 5 de 9 para mantener la temperatura y lo tenemos cociendo 1 hora, vigilando siempre que el agua no hierva. Si el rulo flota, le ponemos encima un peso como un cucharón por ejemplo.
- Cuando haya cocido, lo dejamos que pierda calor y lo guardamos en el frigorífico hasta el día siguiente que ya podremos degustarlo.
- Espero que te guste.
As your experience and self-confidence grows, you will certainly locate that you have more natural control over your diet and adjust your diet to your individual tastes with time. Whether you want to serve a dish that utilizes less or even more active ingredients or is a little bit basically zesty, you can make easy modifications to accomplish this goal. In other words, begin making your dishes on time. When it comes to fundamental cooking skills for beginners you do not need to learn them yet only if you grasp some simple food preparation techniques.
This isn't a total guide to quick as well as very easy lunch dishes but its great food for thought. Hopefully this will get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Mortadela de pavo. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment